Εγκαίνια της η 3ης Εικαστικής Έκθεσης του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων στην Καλαμπάκα

DSC05022

Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό το Σάββατο το απόγευμα η 3η Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων», παρουσία της Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κυρίας Ευ. Μπαντέκα, του Γραμματέα του Δήμου κυρίου Γ. Γιαννάκου, του Δημοτικού Συμβούλου Δημ. Ζαμπούρα και πάρα πολλών φιλότεχνων επισκεπτών.

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες η Πρόεδρος κα Μ. Ζιάκα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή για την βοήθεια και φιλοξενία στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» και τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, Καλαμπάκας και Τρικάλων για την προβολή της έκθεσης, η οποία γίνεται πλέον θεσμός, «..είμαστε εδώ και θα βρισκόμαστε σίγουρα τουλάχιστον μια φορά το χρόνο, στο τέλος του καλοκαιριού, όπως αποφασίσαμε μαζί με τον Δήμαρχο και την Αντιδήμαρχο και θέλουμε να μας περιμένετε και όλοι οι θεσμικοί φορείς να υπολογίζετε τη συμμετοχή του Συλλόγου στα ετήσια πολιτιστικά δρώμενα της Καλαμπάκας…» είπε χαρακτηριστικά και τόνισε την θετική συμβολή τέτοιων συλλογικών δραστηριοτήτων στην καλλιέργεια συνεργατικού και ομαδικού πνεύματος, το οποίο έχει μεγάλη ανάγκη η κοινωνία μας.

ek IMG 2324α

Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την κυρία Μπαντέκα, η οποία χαιρέτισε την εκδήλωση, ευχαρίστησε το Σύλλογο για την παρουσία του στην Καλαμπάκα και διαβεβαίωσε για την αμέριστη συμπαράσταση της Δημ. Αρχής.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλότεχνο κοινό, γιατί συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες με αποτέλεσμα, να υπάρχει ποικιλία θεμάτων, τεχνοτροπίας και υλικών, θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου και λειτουργεί καθημερινά 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00 στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

DSC05056

Συμμετέχουν οι

Ακρίβος Ιωάννης
Γκούμας Νικόλαος
Γραββάνη Χρυσή
Γρατσάνη Μαρία
Δαλαμάγκα Λίτσα
Ζιάκα Μαρία
Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή
Κανάκα Ρομάνα (Ρόμη)
Κανίνα Ζωή
Κανίνα-Βάκα Τζένη
Καραγγέλη Φανή
Καραλής Σπύρος
Κομπόλια Έφη
Κουγιάννου Βασιλική
Κουτσομπίνας Άγγελος
Λιάπη Λιλίκα
Μέος Ευάγγελος
Μπαλαμώτη-Τριανταφύλλου Ευγ.
Μπέλλου Κων/να
Μπούρα Μαίρη
Μπουσδούκος Αναστάσιος
Μπρέλλα Μαρία
Νάκας Αθανάσιος
Ντούνα Βούλα
Ξούρη Αθηνά
Οικονόμου Απόστολος
Πανάγου Τζούλη
Παπαγεωργίου Αίγλη
Παπαδημητρίου Γιούλη
Πέρκας Βασίλειος
Πετσογιάννη-Τουρίμπαμπα Ζωζώ
Πούλιος Δημήτριος
Ρίζου Μαρία
Στεργίου-Ζαχαράκη Ζωή
Στραπάτσας Παναγώτης
Σουφλιά Δήμητρα
Ταμπρατζή Ελένη
Τάσιου Ελένη
Τσβέτκοβιτς Αποστόλης
Τσίκος Δημήτριος
Φωλίνας Στέφανος
Χαρίση Μαριάνθη

.