:Εγκαίνια της η 2ης Εικαστικής Έκθεσης στην Καλαμπάκα

DSC00848

Άνοιξε τις πύλες της στο κοινό την Κυριακή το απόγευμα η 2η Εικαστική Έκθεση του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων «στη σκιά των Μετεώρων», παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού του Δήμου Καλαμπάκας κ. Ηρακλή Αλμπάνη, του νεοεκλεγέντος Περιφερειακού Συμβούλου κ. Ι. Μπουτίνα και πάρα πολλών φιλότεχνων επισκεπτών .

Καλωσορίζοντας τους επισκέπτες η Πρόεδρος κα Μ. Ζιάκα ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και ιδιαίτερα τη Δημοτική αρχή για την φιλοξενία στη αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» και τα ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, Καλαμπάκας και Τρικάλων για την προβολή της έκθεσης, αλλά και όλων των εκδηλώσεών του Συλλόγου.

DSC00837α

 Διαβεβαίωσε τους παρισταμένους για την πρόθεση του Συλλόγου να κάνει κάθε χρόνο έκθεση στην Καλαμπάκα και την επιθυμία του να καθιερωθεί και θεσμικά, με τη συνδρομή των θεσμικών φορέων, αυτή η παρουσία και η συμμετοχή του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. Στη συνέχεια παρουσίασε τα μέλη του νέου ΔΣ τονίζοντας ότι η ίδια και δύο ακόμα μέλη του ( η κα Μ. Μπούρα και ο κ. Αν. Μπουσδούκος ) είναι δημότες Καλαμπάκας και έδωσε το λόγο στον αντιδήμαρχο κ. Ηρακλή Αλμπάνη, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση και ευχαρίστησε το Σύλλογο για την παρουσία του στην Καλαμπάκα.

Υπενθυμίζουμε ότι η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το φιλότεχνο κοινό, γιατί συμμετέχουν πολλοί καλλιτέχνες με αποτέλεσμα, λόγω του μεγάλου αριθμού των έργων που παρουσιάζονται, να υπάρχει ποικιλία θεμάτων, τεχνοτροπίας και υλικών, θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Ιουλίου και λειτουργεί καθημερινά 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00 στην αίθουσα «Νίτσας Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου.

.