Εγκαινιάζεται την Τρίτη το νέο s/m Discount Markt στα Τρίκαλα

Την Τρίτη 22 Ιουνίου πραγματοποιούνται τα εγκαίνια της μεγαλύτερης ελληνικής αλυσίδας εκπτωτικών σούπερ μάρκετ DiscountMarkt  στα Τρίκαλα, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου 87 (στο χώρο της υπαίθριας λαϊκής αγοράς).

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα της εταιρείας στα Τρίκαλα, επί συνόλου 7 στη Θεσσαλία και 77 πανελλαδικά.

Το νέο s/mDiscountMarkt διακρίνεται για τους άνετους, μοντέρνους και σύγχρονους χώρους του, και θα αποτελεί μια μοναδική αγοραστική εμπειρία για τους καταναλωτές.

Τα ολοκαίνουρια αναβαθμισμένα τμήματα φρέσκων προϊόντων, σχεδιασμένα για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, κάνουν οπωσδήποτε το νέο Discount Markt να ξεχωρίζει. Τώρα κάθε ώρα της ημέρας γίνεται ακόμη πιο απολαυστική με φρεσκοψημένα αρτοσκευάσματα και υπέροχες πίτες που ψήνονται συνεχώς στον φούρνο μας, αλλά και με πεντανόστιμα έτοιμα γεύματα!

Τα Discount Markt, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιούνται στην αγορά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας και αναπτύσσονται συνεχώς, ενώ όσοι τα εμπιστεύονται απολαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία ελληνικών προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, ιδιωτικής ετικέτας αλλά και επώνυμων σε πολύ χαμηλές τιμές. Επίσης, με σημαντικές συνεργασίες με επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και προμηθευτές στηρίζουν έμπρακτα την τοπική κοινωνία και οικονομία.

Την ημέρα των εγκαινίων σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις, κεράσματα και απίστευτες προσφορές, που θα συνεχίζονται όλη την εβδομάδα!