Εγκαινιάστηκε το McDonald’s στη Λάρισα

Με ένα νέο εστιατόριο στη Λάρισα, η εταιρία Premier Capital Hellas συνεχίζει την ανάπτυξη του δικτύου McDonald’s στην Ελλάδα. Το νέο εστιατόριο άνοιξε στις 22 Ιανουαρίου επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37.

Πρόκειται για το 24ο της αλυσίδας εστιατορίων McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital στην Ελλάδα. Η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι.

Το νέο McDonald’s στη Λάρισα ακολουθεί μια μοντέρνα προσέγγιση στη διακόσμηση, που αντανακλά την αστική (urban) ατμόσφαιρα και παράλληλα δημιουργεί ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον για κάθε ώρα της ημέρας. Τα έπιπλα, τα χρώματα και τα φινιρίσματα είναι ουδέτερα και λιτά, με «καθαρές» γραμμές που ζωντανεύουν από pop χρωματικές πινελιές. Τα γραφικά μοτίβα στους τοίχους δίνουν μια ευχάριστη και urban αίσθηση.Ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος, με άνετα καθίσματα, κατάλληλος για κάθε ώρα, για κάθε γεύμα και για όλες τις ηλικίες.

Το νέο εστιατόριο McDonald’sδιαθέτει ευέλικτο χώρο για παιδικά πάρτι,χώρο στάθμευσης και υπηρεσία DriveThru για 24ωρη εξυπηρέτηση.

Παράλληλα, στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (tableservice), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του.

Τα επίσημα εγκαίνια του νέου εστιατορίου πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 22 Ιανουαρίου, με «οικοδέσποινα» την Ευαγγελία Αραβανή. Μια μεγάλη γιορτή με πολλές εκπλήξεις και happenings για μικρούς και μεγάλους, και μουσική από τη dj ΡίαΤσίγα και την soulfunk τραγουδίστρια IdraKayne. Ξυλοπόδαροι και facepainting διασκέδασαν τα παιδιά, ενώ εξειδικευμένοι performersπραγματοποίησαν μια μοναδική παράσταση με φώτα (lightshow).

Όπως δηλώνει ο VictorTedesco, ManagingDirector (Διευθύνων Σύμβουλος) τηςPremier Capitalplc, που είναι ο DevelopmentalLicenseeγια την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που φέρνουμε την εμπειρία McDonald’s στη Λάρισα, με ένα εκπληκτικόεστιατόριο και όλες τις τελευταίες καινοτόμες υπηρεσίες του brand. Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους πελάτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών.

Συνεχώς αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με σύγχρονες ψηφιακές οθόνες που προσφέρουν στον πελάτη μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία.

Ο στόχος μας για συνέχιση των επενδύσεων και για δημιουργία θέσεων εργασίας σε όλη την Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι πιστεύουμε στις προοπτικές της χώρας και υποστηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες.Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, σκοπεύουμε να επενδύσουμε περίπου 10,5εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία εννέα ακόμα εστιατορίων, και να δημιουργήσουμε τουλάχιστον 250 νέες θέσεις εργασίας».

Από το 2011 που η PremierCapital Ελλάς ανέλαβε ως DevelopmentalLicensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16εκατομμύρια  ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.