Έφυγε από τη ζωή 27χρονος Τρικαλινός

khdeia triant

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Οιχαλίας από τον θάνατο του Γιώργου Χαλού του Ιωάννη που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών στην Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS o Γιώργος διέμενε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας και τους τελευταίους 8 μήνες νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Μονάχου δίνοντας γενναία μάχη απέναντι στα προβλήματα καρδιάς και κυκλοφοριακού που αντιμετώπιζε.

Στον δύσκολο αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή δίπλα του η σύζυγος του Αναστασία, οι γονείς του Ιωάννης και Δέσποινα και ο αδερφός του Νεκτάριος.

Η τραγική είδηση έσκασε το μεσημέρι της Δευτέρας ως κεραυνός εν αιθρία σκορπίζοντας για ακόμη μια φορά την θλίψη στην κοινωνία της Οιχαλίας για έναν ακόμη αναπάντεχο χαμό ενός νέου ανθρώπου.

Η σορός του 27χρονου υπολογίζεται να μεταφερθεί στην γενέτειρά του στα τέλη της εβδομάδος.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους από το trikalaIN .

.