Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στα Τρίκαλα από άντρες της Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε σύνδεσμο φιλάθλων της AEK Athens F.C. στην περιοχή της πλατείας Λαναρά.
Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν αυτοσχέδια όπλα, καθώς και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε αρκετές προσαγωγές ατόμων που βρίσκονταν στον χώρο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τουλάχιστον δύο άτομα φέρονται να αντιμετωπίζουν βαρύτερες κατηγορίες, ενώ ο χώρος του συνδέσμου αναμένεται να σφραγιστεί.
Οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την αστυνομία για την υπόθεση.
