Με ευχές και διακρίσεις ξεκίνησε η χρονιά για το Bridge

 

Με καλές ειδήσεις και εύχαρη διάθεση ξεκίνησε το 2017 για τον Όμιλο Τρικάλων Bridge “Η Άμιλλα”.

Τα πρώτα καλά νέα ήρθαν από το Ναύπλιο όπου ο Όμιλος Bridge Αργολίδας σε συνεργασία με τον Όμιλο Κηφισιάς διοργάνωσε στις 20-22 Ιανουαρίου τριήμερο αγώνα ζευγών τέταρτης βαθμίδας κατηγορία 6.

Στον αγώνα έλαβαν μέρος ένδεκα ζευγάρια παικτών και τη δεύτερη θέση κατέκτησαν οι Τρικαλινοί Βασίλης και Παρασκευάς Καραγκούνης μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση που αποδεικνύει πως έχουν τεθεί δυνατές βάσεις στα Τρίκαλα για την περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος που αποκαλείται και “σκάκι της τράπουλας”!

Παράλληλα συνεχίζονται κάθε Τρίτη τα μαθήματα των νέων μαθητών του Bridge με τον δάσκαλο κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο όπου διαπιστώνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για μάθηση ώστε σε λίγο καιρό να έχουν προστεθεί και νέοι παίκτες στη λίστα των παικτών που θα αγωνίζονται.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και από ώρα 20.15 στο ξενοδοχείο Pantelidaki, όπου μπορεί να προσέλθει όποις ενδιαφέρεται να μάθει bridge. Σε ένα από τα τελευταία μαθήματα και μέσα σε γιορταστικό κλίμα έγινε και η κοπή της πίτας για το καλό του νέου χρόνου.