Ευχαριστήριο του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

syriza-neo logo

Η Ν.Ε. Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ ευχαριστεί τους χιλιάδες ψηφοφόρους που έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ την πρώτη θέση, με διαφορά, στο νομό. Ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για τη συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα και την ανιδιοτελή συμβολή τους στη μεγάλη νίκη.

Ο λαός στις 20 του Σεπτέμβρη έδωσε στο ΣΥΡΙΖΑ καθαρή εντολή συνέχειας του δύσκολου αλλά έντιμου αγώνα, που ξεκίνησε το Γενάρη, παράλληλα με τις πολύ μεγάλες τομές που χρειάζονται για κοινωνική δικαιοσύνη, μεταρρύθμιση του κράτους, και παραγωγική ανασυγκρότηση. Μπροστά μας, ακόμα, βρίσκονται τα προβλήματα της διαπλοκής, της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής, της γραφειοκρατίας που κρατούν καθηλωμένες για δεκαετίες τις ζωντανές δυνάμεις της πατρίδας μας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας πρόσφατα την πληγή της διάσπασης, βγήκε νικητής δείχνοντας τη στενή σχέση του με τις ζωντανές δυνάμεις, τη νεολαία και τα φτωχά στρώματα.

Σε τοπικό επίπεδο, η Ν.Ε. Τρικάλων μαζί με τους τρεις βουλευτές μας, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σαν μια γροθιά για την ανακούφιση των προβλημάτων, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες της κοινωνίας και με αφοσίωση στην εμπιστοσύνη που λάβαμε.

.