Ευχαριστήριο του Προέδρου των υδραυλικών για την στήριξη και συμμετοχή φορέων στην έκθεση «Τρίκαλα EXPO 2023»

Αισθάνομαι την υποχρέωση να ευχαριστήσω και δημόσια όλους όσοι στήριξαν την κλαδική έκθεση «Τρίκαλα EXPO 2023» που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων, εκπροσώπους της τοπικής πολιτικής ηγεσίας και εκπροσώπους φορέων.

-Αρχικά τον Υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης  κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή «αγκάλιασε» την προσπάθεια και την στήριξε με όλες του τις δυνάμεις.

-Επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Ντίνο Μπάρδα, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Τρικκαίων Νίκο Σακκά για την στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση. Η συμβολή τους στην πραγματοποίηση της έκθεσης ήταν σημαντική

-Τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο, γιατί πάντα στηρίζει προσπάθειες που αναβαθμίζουν το νομό και δημιουργούν προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας

-Τέλος την Βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ κ. Κατερίνα Παπακώστα για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που έδειξε για την έκθεση.

Δικός μου στόχος είναι αυτή η ιδέα και προσπάθεια που ξεκίνησε με πολύ κόπο, να συνεχιστεί και να αποτελέσει ένα θεσμό για τα Τρίκαλα και όλη την ευρύτερη περιοχή.

 

Νικόλαος Γ. Βαλομάνδρας

Πρόεδρος Συνδέσμου υδραυλικών νομού Τρικάλων και περιχώρων