Ευχαριστήριο του δημάρχου Τρικκαίων για την προσφορά του Ιωάννη Μ. Παντελιδάκη

pantelidaki kliniki

Με κρητική μαντινάδα, εισάγει ο Δήμαρχος Τρικκαίων το ευχαριστήριό του για την προσφορά του συμπολίτη κ. Ιωάννη Μ. Παντελιδάκη.

Ο οποίος, προσέφερε ξενοδοχειακό εξοπλισμό στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας της Δομής Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Τρικκαίων. Πράξη που απετέλεσε το έναυσμα για την αποστολή ευχαριστήριας επιστολής, το κείμενο της οποίας δημοσιοποιεί ο Δήμος Τρικκαίων.

Επικεντρώνει, δε, στα θετικά στοιχεία, τόσο της πολύπλευρης δράσης και προσφοράς του κ. Παντελιδάκη, όσο και στη συνολική διάσταση του έργου του με τις πάμπολλες ευεργεσίες.
Το κείμενο της επιστολής είναι το ακόλουθο:

Αξιότιμε κύριε Ιωάννη Μ. Παντελιδάκη,

Καλώς ήρθαν οι φίλοι μας και κάμανε και κόπο,
κι ‘ρθανε κι ετιμήσανε τον εδικό μας τόπο.

Εκ μέρους όλων των τρικαλινών και ιδιαιτέρως εκ μέρους των αναξιοπαθούντων και δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας, ως Δήμαρχος Τρικκαίων, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για την – ακόμη μία – προσφορά σας.

Η ενεργός και έμπρακτη ανταπόκρισή σας στο αίτημα, για εμπλουτισμό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας της Δομής Αντιμετώπισης τη Φτώχειας του Δήμου Τρικκαίων, αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της ανιδιοτελούς προσφοράς στην πόλη μας.

Η χρόνια αυτή σχέση αγάπης, εμπιστοσύνης και προσφοράς στους τρικαλινούς, καθιστούν την παρουσία σας , όχι απλώς εκτιμητέα από όλους, αλλά και παράδειγμα προς μίμηση, ως επιστέγασμα των πάμπολλων ευεργεσιών στις οποίες έχετε προβεί.

Είμαι βέβαιος ότι η δράση και η στάση σας εμπνέουν ήδη τους τρικαλινούς, οι οποίοι τις αξιοποιούν προς όφελος όλων μας.

.