Ευχαριστήριο του Χρυσόστομου (Τόμη) Κυρίτση

kyritsis epanekinisi

Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας στις εκλογές που μόλις αποτελούν παρελθόν. Ένα μεγάλο ευχαριστώ διότι βίωσα συμπεριφορές και συναισθήματα που θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη μου για πάντα.

Η επικράτηση του Δημήτρη Παπαστεργίου σηματοδοτεί τη μετάβαση σε μια νέα εποχή . Σηματοδοτεί την έλευση μιας νέας, μιας καινούργιας και δημιουργικής γενιάς ανθρώπων της αυτοδιοίκησης με διάθεση, με όρεξη, με γνώση και ενδιαφέρον έτοιμη να τα προσφέρει απλόχερα. Μια γενιά που τολμά να βάλει το στοίχημα με την επιτυχία και θα προσπαθήσει να το κερδίσει. Και θα το κερδίσει!

Ευχαριστώ θερμά όλους τους δημότες που επέλεξαν τον Δημήτρη Παπαστεργίου και την ¨επανεκκίνηση¨ με βάση τα πρόσωπα και το πρόγραμμα και όχι με βάση τις κομματικές ταυτότητες και κατευθύνσεις.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους και τα μέλη του συνδυασμού για την συνεργασία, τον εξαιρετικό και τίμιο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντός μου για την υπομονή και τη βοήθειά τους καθώς και τη νέα γενιά της πόλης και της περιφέρειας για στήριξη τους.

Ευχαριστώ τέλος τον Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και για την ευκαιρία να συμμετάσχω σε μια ομάδα η οποία αν και χαρακτηρίστηκε ως παιδαρέλια της πολιτικής τελικά απόδειξε ότι μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά της.

Η ¨επανεκκίνηση¨ δεν διαχωρίζει καταστάσεις και πρόσωπα. Δεν αντιλαμβάνεται τους πολίτες ανάλογα με τις επιλογές τους. Δεν ξεκίνησε από πολιτικά γραφεία. Είναι μια κίνηση που ξεκίνησε από τους πολίτες για να καταλήξει μέσω των ενεργειών της ξανά στους πολίτες.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους στην ίδια αφετηρία.

Κι αυτό με στόχο όλοι μαζί… να πάμε το Δήμο μπροστά.

.