Ευχαριστήριο της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων

Με τη σημερινή αποστολή στα σχολεία των βαθμολογιών των υποψηφίων στις πανελλαδικές εξετάσεις τελειώνει ένας πολύ υπεύθυνος και δύσκολος κύκλος εργασιών της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, που στέφθηκε με επιτυχία.

Για την επιτυχία λοιπόν όλης αυτής της διαδικασίας θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου, τους συναδέλφους και συναδέλφισσες εκπαιδευτικούς, καθώς και το διοικητικό προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων για την εξαιρετική τους συμβολή σε όλη τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Χωρίς τη δική τους βοήθεια και την εγκάρδια συνεργασία, τίποτα δεν θα γινόταν εύκολα.

Συγκεκριμένα, ευχαριστώ την Επιτροπή Εξετάσεων της ΔΔΕ Τρικάλων, τους προέδρους και τα μέλη των Λυκειακών Επιτροπών Εξετάσεων, τον πρόεδρο και τα μέλη του ειδικού εξεταστικού κέντρου, τους επιτηρητές των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς και τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο, μέλη, συντονιστές, βαθμολογητές και την επικουρική επιτροπή του 49ου Βαθμολογικού Κέντρου με έδρα τα Τρίκαλα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και όλες σας.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ