Ευχαριστήριο προς το ιατρικό και νοσηλευτικό ανθρώπινο δυναμικό της Β’ παθολογικής κλινικής του Γ. Ν. Τρικάλων

Αισθάνομαι την ανάγκη – υποχρέωση να ευχαριστήσω από καρδιάς τους γιατρούς και νοσηλευτές της Β’ παθολογικής κλινικής του Γ. Ν. Τρικάλων αφού, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου για περιστατικό εκτός Covid από 26/12/21 έως 31/12/21, διαπίστωσα “ιδίοις όμμασιν” και “εν τοις πράγμασι” την άριστη επιστημονική επάρκειά τους, το υψηλό αίσθημα προσφοράς και καθήκοντος προς τους ασθενείς, την καλοσύνη και δοτικότητά τους!

Αν και η λέξη “ευχαριστώ”, κάποιες φορές, φαντάζει ελάχιστη και μηδενική μπροστά στο μεγαλείο ψυχής ορισμένων ανθρώπων, εγώ “θα αποτολμήσω” να τους ευχαριστήσω ονομαστικά για το σπουδαίο έργο που επιτελούν:

1) τον διακεκριμένο ιατρό κ. Μυλωνά Στέφανο, Δ/ντή της Β’ παθολογικής κλινικής, συνεπικουρούμενο από τους άξιους συνεργάτες του κ. Βενέτη Σοφία, κ. Μπουρλιό Παναγιώτη, κ. Ζήση Χρήστο, κ. Νταή Κων/νο και το σύνολο των ειδικευόμενων ιατρών.

2) τον εξαίρετο Δ/ντή ακτινοδιαγνώστη κ. Ηλία Αναγνωστόπουλο, καθώς και την προϊσταμένη, τις νοσηλεύτριες, τους τραυματιοφορείς, τραπεζοκόμους και καθαρίστριες για τις άοκνες προσπάθειές τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύης από το οποίο διακατέχονται.

Σε αυτό το σημείο, εκτιμώ πως θα ήταν παράλειψη μου αν δεν απέδιδα τα εύσημα και στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γρηγορίου Κων/νο για τον άψογο συντονισμό, άριστη οργάνωση και λειτουργία όλων των υπηρεσιών.

Εν κατακλείδι, σε μια εποχή που το δημόσιο σύστημα υγείας τόσο πολύ “δοκιμάζεται και πιέζεται”, εμείς μπορούμε να υπερηφανευόμαστε ότι το νοσοκομείο μας στελεχώνεται από λειτουργούς υψηλότατης επιστημοσύνης, ευγένειας και ανθρωπιάς!

Και πάλι τους ευχαριστώ και τους εύχομαι ολόψυχαυγεία και ευημερία, ατομική και οικογενειακή!

Τρίκαλα 4/1/2022

Με βαθιά τιμή και ευγνωμοσύνη

Αναστάσιος Νικ. Τσιούλης

Συνταξιούχος Φιλόλογος