Ευχαριστήριο Καταβούτα

Για την τεράστια επιτυχία  και μοναδική αναπτυξιακή ευκαιρία ,που παρουσιάζεται με την εξασφάλιση 17εκ Ευρώ, για την πραγματοποίηση έργων στην μεγαλύτερη ανάπλαση που θα υλοποιηθεί στον Δήμο μας και έρχεται  να συμβαδίσει και να συμπληρώσει απόλυτα  όλα όσα   υλοποιούνται σήμερα  η’ απομένει η δημοπράτηση τους, τα είπε όλα ο δήμαρχος.
 
Η επόμενη ημέρα της πόλης, διασφαλίζεται με τον καλύτερο τρόπο από την παρουσία του Δημήτρη Παπαστεργίου   στο τιμόνι της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και από την παρουσία του υπουργού Kώστα Σκρέκα  στο Υπ. Περιβάλλοντος και οι παρεμβάσεις σε Βαρούσι, Προφήτη Ηλία, πρώην ΤΑΞΥΠ, στις Γέφυρες της πόλης και στις εισόδους της (Καρδίτσης, Πύλης) θα φέρουν ξεκάθαρα την υπογραφή τους.
 Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου και συγκεκριμένα το Τμήμα Μελετών & Κατασκευών, το οποίο υπό καθεστώς πίεσης χρόνου για την υποβολή, εργάστηκε άοκνα και μεθοδικά , καταθέτοντας έναν απόλυτα πλήρη φάκελο  προτάσεων στο υπουργείο Περιβάλλοντος , διασφαλίζοντας ουσιαστικά με τον καλύτερο τρόπο την ένταξη και την αποδοχή χρηματοδότησης.
 
Η πόλη μας  κάθε μέρα αλλάζει,γίνεται σύγχρονη, σ  ένα αρμονικό αισθητικά αναβαθμισμένο περιβάλλον, βιώσιμη, όπως την ονειρευόμαστε και όπως θέλουμε να τη δωρίσουμε στα παιδιά μας.