Ευχαριστήρια επιστολή της Προέδρου Επιτροπής Ελλάδα 2021 κας Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη

Η ¨Aπόλυτη Κυρία ¨ ,Πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα  2021 , Γιάννα Αγγελοπούλου –Δασκαλάκη  , μετά την επίσκεψη της στο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 85η ΔΕΘ απέστειλε την παρακάτω επιστολή , όπου μας ευχαριστεί :

¨Αγαπητέ κύριε Μπουτίνα, Αγαπητέ Γιάννη,

Συγχαρητήρια για το εντυπωσιακό περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που φέτος είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση.

 Μια μοναδική ευκαιρία να προβληθεί η χώρα μας διεθνώς, μέσα από το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός του τόπου μας, που φέτος αναδεικνύει την ιστορική συνέχεια και τις αναπτυξιακές προοπτικές όλων των Περιφερειών στα επόμενα χρόνια.

 Η Περιφέρεια Θεσσαλίας προβάλλει, με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά μέσα, τα μεγάλα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στην πράσινη ανάπτυξη, στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στα έργα υποδομής και στα μοναδικά προϊόντα της, προσελκύοντας το έντονο ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και μεγάλου πλήθους επισκεπτών.

 Σε ευχαριστώ πολύ για τις εκδόσεις και το εξαιρετικό κρασί, με την ευχή για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.   

 Με εκτίμηση & φιλία,

 

Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη

Πρόεδρος Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ¨

 

Μεγάλη μας τιμή η επίσκεψη της , μεγάλη τιμή για τη χώρα η τεράστια προσφορά της και ακόμη πιο μεγάλη τιμή , το καθετί που  καταφέρνει κάθε μέρα για την Ελλάδα μας .

Την ευχαριστούμε για ότι κάνει και ότι σχεδιάζει !!!

 

Γιάννης Μπουτίνας

Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού

Περιφέρειας Θεσσαλίας