Ευχαριστήρια επιστολή Διευθυντή εκπαίδευσης Μπουλούμπαση προς τους δημάρχους

 

Αξιότιμοι κ.κ. Δήμαρχοι,

Με αφορμή την πρόσφατη κακοκαιρία και τη διαχείριση των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν σε σχέση με τη λειτουργία των σχολείων, επιτρέψτε μου να σας συγχαρώ και να ευχαριστήσω τόσο εσάς προσωπικά όσο και τους αξιότιμους συνεργάτες σας. Η έγνοια και η φροντίδα που δείξατε για τα διδακτήρια είχαν ως αποτέλεσμα την απώλεια λιγότερων διδακτικών ωρών.

Οι αποφάσεις σας για αναστολή λειτουργίας των σχολείων μέρα-μέρα, ώρα-ώρα, περιοχή-περιοχή και σχολείο-σχολείο δείχνουν την έγνοια σας για την ασφάλεια των μαθητών, αλλά και συνιστούν ένα άριστο βιωματικό παιδαγωγικό μάθημα για τους μαθητές και  τους αυριανούς εργαζόμενους πολίτες. Ότι, δηλαδή, δεν εγκαταλείπουμε την εργασία μας με τις πρώτες νιφάδες του χιονιά ούτε επαναπαυόμαστε ώσπου να λιώσουνε τα παγωμένα χιόνια.

Ότι αυτό που κάνουν καθημερινά για ώρες οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί, η εκπαιδευτική διαδικασία δηλαδή, είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό και δεν μπορεί να την καταργούμε με ευκολία και χωρίς περίσκεψη.

Να ευχαριστήσω, επίσης, για την άψογη νυχθημερόν συνεργασία που είχαμε και για την άμεση ανταπόκρισή σας στα αιτήματα της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

  Ο  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗΣ