Ευχάριστη έκπληξη από τον Κασσελάκη: Έβγαλε το σήμα και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ – Πάει σε ρήξη με τον Τσίπρα

Είναι προφανές ότι έχει καταλάβει ότι ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο πολιτικό βαρίδι που διώχνει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους

Σε οριστική ρήξη με το παρελθόν που παραπέμπει στον παλιό ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στον Αλέξη Τσίπρα φαίνεται πως έχει αποφασίσει να οδηγηθεί ο Στέφανος Κασσελάκης. Βλέποντας ότι το εκλογικό ακροατήριο του παλιού ΣΥΡΙΖΑ συρρικνώεται με μαθηματικό τρόπο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές με πρώτη και καλύτερη την εξαφάνιση του σήματος και του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ από την ανακοίνωση και την φωτογραφία με την οποία καλεί τους πολίτες να συζητήσουν μαζί του τα προβλήματα της κοινωνίας.

Είναι προφανές ότι ο Κασσελάκης έχει καταλάβει ότι ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλο πολιτικό βαρίδι που διώχνει τους μετριοπαθείς ψηφοφόρους. Χωρίς αυτούς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καμία τύχη για να αυξήσει τα ποσοστά του.

Στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους για την πρωτοβουλία τουθ Στ. Κασσελάκη. Είναι πολλά τα τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος, παρότι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε στην ανάρτησή του ότι ο οποιοσδήποτε μπορεί να τον δει, χωρίς να κλείσει ραντεβού. Μάλιστα επισήμαιναν ότι “αναδεικνύεται η αγωνία των πολιτών να μιλήσουν «σε πρώτο πρόσωπο» για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Ευχαριστούμε τους πολίτες για την ανταπόκριση και τους ενημερώνουμε πως το αυριανό κάλεσμα του Στ. Κασσελάκη είναι το πρώτο από μια σειρά παρόμοιων συναντήσεων που θα ακολουθήσουν στο μέλλον» .

Δείτε την ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη χωρίς το έμβλημα και το όνομα του ΣΥΡΙΖΑ:

fimotro.gr