Έφαγε σε ταβέρνα κι αντί να πληρώσει χαστούκισε την ιδιοκτήτρια!

Το περιστατικό συνέβη σε εστιατόριο στο κέντρο του Ηρακλείου. Ο δράστης, ένας άνδρας περίπου 25-30 ετών έκατσε στο εστιατόριο και παρήγγειλε να φάει.

Αφού έφαγε, αφού παρήγγειλε και φαγητό σε πακέτο για να το πάρει μαζί του, έγινε «καπνός» χωρίς φυσικά να πληρώσει και πριν καλά καλά προλάβει να το αντιληφθεί και να αντιδράσει η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου.

Το απίστευτο είναι ότι την επόμενη ημέρα, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα, ο δράστης πέρασε από τον ίδιο δρόμο, μπροστά μάλιστα από το εστιατόριο σαν κύριος.

Μόλις τον αντιλήφθηκε η ιδιοκτήτρια έτρεξε προς αυτόν ζητώντας του εξηγήσεις που είχε φύγει την προηγούμενη μέρα χωρίς να πληρώσει το φαγητό. Η ιδιοκτήτρια είπε πως αν εκείνος είχε ανάγκη από φαγητό ας το ζητούσε και θα του έδινε.

Ο δράστης αντί να ζητήσει συγγνώμη ή ακόμα και να τρέξει να φύγει χωρίς να πει τίποτα, επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια χαστουκίζοντάς την.

Τότε από τα γειτονικά καταστήματα βγήκαν έξω εργαζόμενοι που έσπευσαν να επέμβουν με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει και να ερευνήσει το περιστατικό, έδειξε στην ιδιοκτήτρια του εστιατορίου φωτογραφία ενός υπόπτου, ρωτώντας την αν εκείνος που φαινόταν στη φωτογραφία ήταν ο δράστης.

Όντως, η γυναίκα επιβεβαίωσε ότι το εικονιζόμενο πρόσωπο ήταν το άτομο που δεν την πλήρωσε και της επιτέθηκε.

Όπως αποδείχτηκε ο εν λόγω άνδρας, είναι βίος και πολιτεία, με συνεχείς κλοπές στο ενεργητικό του καθώς έχει κλέψει μεγάλο σούπερ μάρκετ και δυο εστιατόρια στο κέντρο του Ηρακλείου καθώς και αρκετές καφετέριες.

usay.gr