Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ταμήλος…

Ο ένας μετά τον άλλο ξεκίνησαν και θα συνεχίζουν να εμβολιάζονται ο Πρωθυπουργός, οι πολιτικοί αρχηγοί και όλα τα κορυφαία στελέχη για τον κορονοϊό, σε μια «επιχείρηση ελευθερίας» και αντίστροφης μέτρησης για την εξουδετέρωση του αόρατου εχθρού, που καταδυναστεύει τις ζωές μας τον τελευταίο χρόνο.

Πολλοί θα θυμούνται πως εδώ στα Τρίκαλα αρκετά χρόνια πίσω, ο πρώτος διδάξας των εμβολιασμών ήταν ο Μιχάλης Ταμήλος, ο οποίος ως Δήμαρχος Τρικκαίων τότε, είχε εμβολιαστεί δημόσια για τον ιό Η1Ν1, σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα πως όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν, πόσο δε μάλλον τώρα που τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από τότε και η κατάσταση δεν σηκώνει πειραματισμούς και αρνήσεις.

Πάντα πρωτοπόρος και τολμηρός ο Ταμήλος, δεν δίστασε τότε να «τσαλακώσει» το δημόσιο image του, να φωτογραφηθεί δημόσια με το φανελάκι, για να δώσει ως ο πρώτος πολίτης αυτής της πόλης το καλό παράδειγμα σε όλους τους Τρικαλινούς. Είμαστε βέβαιοι πως αν κατείχε και σήμερα ανάλογη θέση, το ίδιο θα έκανε, θα προσπαθούσε με τον τρόπο του να πείσει πρώτα τους δημοτικούς άρχοντες και ύστερα όλο τον λαό, να εμβολιαστούν για το καλό της υγείας τους.

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο λέει πολύ σωστά ο σοφός λαός μας και ο Ταμήλος πάντα βρίσκει τον τρόπο να πείθει και ως πρώτος διδάξας.

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ταμήλος. Πονηρός ο βλάχος! Αμ πως!