Εμπλοκή με την υπογραφή Σπίρτζη – Ηταν μουσκεμένη με δάκρυα!

sign sprirt thumb large

Ο πόνος του υπουργού Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, κινδυνεύει να τινάξει τη συμφωνία με την Fraport στον αέρα, καθώς την ώρα που υπέγραφε, έκλαιγε γοερά πάνω από το έγγραφο με αποτέλεσμα να το καταστρέψει την υπογραφή του

Ακόμα και οι πιο καχύποπτοι, ακόμα κι εκείνοι που έσπευσαν να ειρωνευτούν τον Γιώργο Σπίρτζη όταν δήλωνε ότι «υπέγραψε τη σύμβαση με πολύ πόνο», τώρα δεν έχουν να πουν τίποτα. Γιατί η αλλοιωμένη από την υγρασία των δακρύων, υπογραφή του Γιώργου Σπίρτζη, δεν σηκώνει αμφισβήτηση.

Οι ίδιοι οι νομικοί σύμβουλοι της Fraport μάλιστα, ήταν εκείνοι που έθεσαν θέμα νομιμότητας της σύμβασης, καθώς αποκάλεσαν την υπογραφή του κ. Σπίρτζη «μουτζούρα που δεν μπορεί να την πάρει κανείς στα σοβαρά».

Από την πλευρά του υπουργού προς το παρόν, δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο, καθώς σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του κύκλου, ο κ. Σπίρτζης βρίσκεται στο κρεβάτι με έμπλστρα και θα υπογράψει ξανά, μόλις του περάσει ο πόνος.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

 

 

protagon