Δύσκολη νίκη για την ομάδα των δασκάλων επί των πολυτέκνων με 2-1

Δύσκολη νίκη πέτυχε η ομάδα των Τρικαλινών Δασκάλων, επί της αξιόμαχης ομάδας των Πολυτέκνων με σκορ 2-1, για το πρωτάθλημα παλαιμάχων νομού Τρικάλων.
Στο γήπεδο Ριζώματος οι δάσκαλοι προηγήθηκαν με τον Μπρισίμη κάνοντας το 1-0, στη συνέχεια έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να εξασφαλίσουν τη νίκη, κάτι που δεν κατάφεραν. Σε μια αντεπίθεση και λίγο πριν λήξη του Α’ ημιχρόνου ισοφάρισε ο Σάκης Νάκος με εκπληκτικό σουτ για τους Πολύτεκνους.
Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες να πετύχουν το γκολ που θα τους εξασφάλιζε τη νίκη.
Η ομάδα των δασκάλων στάθηκε πιο τυχερή και πέτυχε δύο λεπτά πριν τη λήξη το νικητήριο γκολ με τον Αλέξη Καραΐσκο, πετυχαίνοντας μια δύσκολη νίκη για την ομάδα των Τρικαλινών Δασκάλων.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΑΣΚΑΛΟΙ:(Νταούλας) Κολέτσος, Γκαραβέλας, Αυγέρης, Μπούνας, Τρικάλης, Τζόκας, Τάμπας, Μαυρίκος, Μπρισίμης, Παπαδάκος, Τσέλιος. Έπαιξαν και οι Καραγιώργος, Καραΐσκος, Κόττας και Παππάς.
ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ: (Καραφώτης), Δημητρίου, Κατσαρός, Τσιόβολος, Χλωρός, Καταραχιάς, Λαμπαδάρης, Λάσκος, Νάκος, Ντιντής, Ζιώγκος και Μπαντής.