Δύο Τρικαλινοί γκραφιτάδες στις γιορτές Εξόδου στην Ιερή πόλη Μεσολογγίου

Ο Τρικαλινός graffiti writer-artist ΑΝΘ/ΡΧΟΣ του Λιμενικού σώματος Γεώργιος Παπαγεωργίου– 31stillwriting και ο Στέλιος Ζήκας – livebydesign.gr, είναι και οι δύο γκραφιτάδες και οι δύο με καταγωγή από τα Τρίκαλα.

Οι δύο Τρικαλινοί μαζί με την αξιόλογη ομάδα τους, δημιούργησαν ένα μοναδικό graffiti στην ιερή πόλη του Μεσολογγίου, αφιερωμένο σε όλη την τοπική κοινωνία, αλλά και σε κάθε επισκέπτη που θα το αντίκρυζε κάθε φορά που θα επισκεπτόταν την πόλη.

Πρόκειται για ένα μοναδικής ομορφιάς έργο, το μεγαλύτερο laser cut dot stencil graffiti στον κόσμο! Με θέμα καθημερινούς Μεσολογγίτες, υποδυόμενους τους ήρωες της Εξόδου του Μεσολογγίου. Όλη η ομάδα κατάφερε να παντρέψει το graffiti με την υψηλή τεχνολογία του cnc laser cut και του stencil art και να καταλήξει σε ένα αισθητικό αποτέλεσμα πραγματικά ξεχωριστό: Ένα τεράστιο graffiti με dot απεικόνιση! Όποιος το βλέπει από κοντά, θα νομίζει ότι κοιτάζει άπειρες κουκίδες. Όσο απομακρύνεται, όμως, οι κουκκίδες αυτές «θα… ενώνονται» και θα συνθέτουν ένα μοναδικό και πανέμορφο αποτέλεσμα!