Δύο σάουνες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους

sauna1103_300___

 

 

 

Δύο σάουνες υπάρχουν στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους! Σύμφωνα με το Ροβέρτο Σπυρόπουλο στην Ιπποκράτους έχουν κατασκευαστεί δύο σάουνες οι οποίες όμως δεν λειτουργούν ακόμη αφού δεν έχει εκδοθεί η σχετική άδεια. Όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα το πρωί έχει κατασκευαστεί και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Όσον αφορά για τους απλήρωτους εργαζόμενους του κόμματος οι οποίοι την περασμένοι εβδομάδα έκαναν κατάληψη στα γραφεία και καθιστική διαμαρτυρία έξω από την αίθουσα του πολιτικού συμβουλίου ο κ. Σπυρόπουλος δήλωσε ότι θα τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους όταν εγκριθεί το δάνειο…

Όπως σημειώνει το «Πρώτο Θέμα» επιβεβαιώνονται επί της ουσίας οι απίστευτες καταγγελίες που έχουν στα χέρια τους, αφού τις έχουν ακούσει πρώτα με τα αφτιά τους, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου και κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ για την κατάσταση που επικρατεί στο κόμμα. Από τη μία το τέλος εποχής, από την άλλη η χρεοκοπία και τα στόματα άνοιξαν. Κατηγορίες για διπλοθεσίες, αργομισθίες, έξοδα κίνησης χλιδής, υπέρογκους μισθούς, καρέκλες 700 ευρώ, γυμναστήριο με δύο σάουνες και ποδήλατα αξίας 14.000 ευρώ, σε ένα κόμμα που αδυνατεί να πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων του, οι οποίοι τριπλασιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.

 

 

newpost.gr

 

.