Δύο νέας τεχνολογίας ΑΤΜ της Πειραιώς & EUROBANK σύντομα στην Πύλη

Με  ανακοίνωσή του ο εμπορικός σύλλογος δήμου Πύλης ενημερώνει,ότι σύμφωνα με επίσημη απάντηση από το αρμόδιο τμήμα της Τράπεζας Πειραιώς αποφασίστηκε εντός του νέου έτους να αντικατασταθεί το αυτόματο μηχάνημα συναλλαγών (ΑΤΜ) που υπάρχει στο κέντρο της Πύλης.
Μία απόφαση που πάρθηκε μετά από πολλές επιστολές που είχε στείλει ο σύλλογος μας προς την τράπεζα και αμέτρητα αιτήματα μας μέσω τηλεφωνικών συνομιλιών. Συγκεκριμένα η τράπεζα μετά από δικό μας αίτημα και χάρη της επιμονής μας σε αυτό αποφάσισε στον προϋπολογισμό του έτους 2022 για τα ΑΤΜ’S να συμπεριλάβει την αντικατάσταση του μηχανήματος που εξυπηρετεί την Πύλη, την ευρύτερη περιοχή καθώς και όλους τους διερχόμενους, με ένα μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας.
Μετά την αντικατάσταση πρόκειται να διευκολυνθούν πάρα πολύ οι συναλλαγές όλων μας. Απλοί πολίτες, οι επιχειρήσεις μας αλλά και οι πελάτες τους θα εξυπηρετούνται πολύ καλύτερα.
Περιμένουμε με χαρά και ικανοποίηση την υλοποίηση της απόφασης.
Ταυτόχρονα οι συζητήσεις για τοποθέτηση ενός ακόμα τελευταίας τεχνολογίας ΑΤΜ (τράπεζας EUROBANK) είναι σε πολύ καλό στάδιο. Εντός του έτους περιμένουμε νεότερα.