Δύο εκπαιδευτικοί με (αυτοδιοικητικό) μεράκι πολύ!!

 

laspas papas3

Τους «τσακώσαμε» να πίνουν καφέ στην Ασκληπιού! Ο Αχιλλέας Λασπάς του Κωνσταντίνου και ο Απόστολος Παππάς του Βασιλείου αποφάσισαν να συμπορευτούν και να κατέλθουν, στις εκλογές του Μαΐου, με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα» του υποψηφίου δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Αλλά ας τους γνωρίσουμε καλύτερα… Ο κ. Λασπάς γεννήθηκε στο Ρίζωμα, είναι έγγαμος και πατέρας ενός ανήλικου τέκνου. Υπηρετεί ως δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Κακοπλευρίου. Εργάστηκε 9 χρόνια στο εξωτερικό, έχοντας για 4 χρόνια την δική του μικρή επιχείρηση. Το 2001-2006 αποσπάστηκε ως δάσκαλος στο δίγλωσσο Κρατικό Ευρωπαϊκό Σχολείο Βερολίνου. Το 2006 συμμετείχε στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Παραληθαίων, καταλαμβάνοντας τη θέση της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Το 2010 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Τρικκαίων.

Ο κ. Παππάς γεννήθηκε το 1956 στον Παλαιόπυργο Τρικάλων όπου και διαμένει. Είναι πτυχιούχος της Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και σήμερα εργάζεται στην Δ/νση Α’/θμιας Εκπ/σης Ν. Τρικάλων ως Προϊστάμενος του τμήματος Διοικητικών Θεμάτων.
Αρθρογραφεί από μακρού στον τοπικό Τύπο, με πολιτική και κοινωνική θεματολογία. Η προσφορά και ο εθελοντισμός είναι τα κίνητρα της ενασχόλησής του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Και οι δύο, λοιπόν, προέρχονται από το χώρο της Εκπαίδευσης, ο ένας δε έχει αυτοδιοικητική εμπειρία.
Με «βαριά» βιογραφικά, καθαρή καρδιά και δημιουργικά μυαλά βγαίνουν μπροστά και… όλα είναι δυνατά!!!

.

.