«Δυνατό χαρτί» στη…τράπουλα της τοπικής πολιτικής σκηνής ο Σιμορέλης

Σε εκλογική ετοιμότητα έχει θέσει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, καθώς υπάρχει η εκτίμηση πως αργά ή γρήγορα εντός του 2022, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκηςθα  προκαλέσει αιφνιδιασμό με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, μπροστά στο φάσμα της «κακής» οικονομικής κατάστασης και της ενεργειακής κρίσης της χώρας και μόλις το επιτρέψουν οι εξελίξεις της πανδημίας. Ήδη πολλά από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζονται για εκλογές.

Ανάμεσα σ΄αυτά τα στελέχη είναι και ο πρώην Βουλευτής του κόμματος Χρήστος Σιμορέλης, ο οποίος θεωρείται ένα από τα «δυνατά χαρτιά»στη…τράπουλα της τοπικής πολιτικής σκηνής και ως ένας από τους «σίγουρους» υποψηφίους στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά», εντείνοντας τις καθημερινές επαφές του με πολίτες και φορείς του νομού.

Αεικίνητος και δραστήριος, θεωρεί πως αυτή η είναι η μεγάλη του ευκαιρία να κόψει πρώτος το νήμα στις εκλογές, δεδομένης και της επικείμενης πολιτικής «αποστρατείας» του νυν Βουλευτή Σάκη Παπαδόπουλου. Και κοινοβουλευτική εμπειρία διαθέτει και άριστη γνώση των προβλημάτων του νομού αλλά και της χώρας, οπότε- αν φυσικά το θελήσουν και οι Τρικαλινοί πολίτες-διεκδικεί με αξιώσεις την εκ νέου είσοδο του στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ο ίδιος βάζει από τώρα πολύ ψηλά τον πήχη…