Δυναμικό ξεκίνημα του Γιάννη Σακελλαρίου από την Οιχαλία

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του κέντρου «Αφροδίτη» στην Οιχαλία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου η επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του υποψηφίου Δημάρχου Φαρκαδόνας Γιάννη Σακελλαρίου.

Ο γνωστός γιατρός παρουσίασε στο πολυπληθές κοινό τις αρχές και τις θέσεις του συνδυασμού του «Νέα πνοή δημιουργίας», αναλύοντας το δικό του όραμα για την περιοχή της Φαρκαδόνας.

Ο Γιάννης Σακελλαρίου στην ομιλία του εμφανίστηκε ενωτικός, λέγοντας πως μέλημα του είναι η συνεργασία με τους εκπροσώπους των άλλων παρατάξεων που διεκδικούν τον δήμο, για το καλό του τόπου και των ανθρώπων του.

«Έχοντας πλήρη συναίσθηση της δραματικής κατάστασης που έχει περιέλθει ο Δήμος μας από δημογραφική, κοινωνική και φυσικά από οικονομική και αναπτυξιακή άποψη, αποφάσισα να ηγηθώ μιας σοβαρής προσπάθειας για την ανασυγκρότησης του τόπου μας» επεσήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας για να τονίσει πως «Οπλισμένος με την εμπιστοσύνη, την απεριόριστη εκτίμηση και αγάπη των συμπολιτών μου, χωρίς προκαταλήψεις, παρωχημένες ιδεολογίες του παρελθόντος και φιλοδοξίες χωρίς όραμα και αποδεδειγμένη αξία» κάλεσε τους συμπατριώτες του, να στηρίξουν τον αγώνα, με μοναδικό σκοπό την αναγέννηση του τόπου μας βάζοντας φρένο στον δραματικό κατήφορο φθοράς.

Να σημειωθεί πως στην αποψινή εκδήλωση, δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι που θα στελεχώνουν τον συνδυασμό του, κάτι που θα γίνει σε νέα εκδήλωση στη Φαρκαδόνα.