Δυναμικό παρόν για Τρικαλινούς Σπάρτακους Δρομείς στην Καρδίτσα

Δυναμικό παρόν με διακρίσεις και ατομικά ρεκόρ για τρικαλινούς δρομείς στον 2Ο Πλαστήριο Δρόμο στην Καρδίτσα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Καρδίτσας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνίσματα 10 χλμ. , 5χλμ . και 1000 μέτρων για παιδιά.
Ο αγώνας των 10 χλμ. ξεκίνησε  από την Μητρόπολη Καρδίτσας και οι δρομείς κινούμενοι στην εθνική οδό σε μια κατηφορική διαδρομή  κατευθύνθηκαν προς την πόλη της Καρδίτσας όπου τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία .
Η εκκίνηση των 5 χλμ . δόθηκε  από το σημείο «1000 δένδρα» και οι δρομείς τερμάτισαν επίσης στην κεντρική πλατεία.
Παρά την έντονη ηλιοφάνεια και την υψηλή θερμοκρασία οι Τρικαλινοί Σπάρτακοι πέτυχαν πολύ καλές επιδόσεις και διακρίθηκαν στις κατηγορίες τους!!

Στον αγώνα των 10 χλμ.:

Ο  ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΑΓΟΡΗΣ με επίδοση  37΄33’’  ανέβηκε για μια ακόμη φορά βάθρο καθώς τερμάτισε: 1ος  στην  Κατηγορία του & 5ος   στην Γενική !!!
 
Ο  ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ πέτυχε ατομικό ρεκόρ με επίδοση  41’ 40’’  τερματίζοντας 8ος  στην  Κατηγορία του & 15ος Γενικής!!!
 
Ο  γνωστός για την προσφορά του στο δρομικό κίνημα ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  με επίδοση 45’22’’ τερμάτισε: 6ος  στην  Κατηγορία του 34ος Γενικής πραγματοποιώντας  καλή  εμφάνιση!!
 
Ακολούθησαν ο ΧΟΥΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ με επίδοση 46’30’’ τερμάτισε: 11ος στην  Κατηγορία του  45ος Γενικής πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ!!
 
 & ο ακούραστος ΒΑΒΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ με επίδοση 47’56’’ τερμάτισε: 11ος στην  Κατηγορία του  55ος Γενικής πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ!!!!

Ο αγώνας των 5 χλμ. ήταν γυναικεία υπόθεση:

 Η ΣΤΑΜΟΥ ΜΑΡΙΑ με επίδοση  24΄20’’  ανέβηκε στο βάθρο όπως και πέρυσι καθώς τερμάτισε: 2η  στην  Κατηγορία της & 38η  στην Γενική !!!
Πολύ καλή εμφάνιση για την ΒΑΙΑ ΤΖΑΤΖΑΚΗ με επίδοση  28΄36’’  καθώς τερμάτισε: 4η  στην  Κατηγορία της !!!
 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ !!!