Δυναμικό παρών από αρκετούς Τρικαλινούς στο συλλαλητήριο της πλατείας Συντάγματος για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Δυναμικό ήταν το παρών που έδωσαν Τρικαλινοί πολίτες σήμερα στην Αθήνα, συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του νομοσχεδίου, για τον γάμο και τη τεκνοθεσία των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, με τρία λεωφορεία που ξεκίνησαν το πρωί της Κυριακής από τα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα, οι Τρικαλινοί που βρέθηκαν στην πλατεία Συντάγματος διατράνωσαν μαζί με εκατοντάδες πολιτών που βρέθηκαν εκεί, την διαμαρτυρία τους για μια τέτοια προοπτική, δηλώνοντας πως αλλοιώνεται και εξαφανίζεται με τον χειρότερο τρόπο ο ιερός θεσμός της ελληνικής οικογένειας.

Στο συλλαλητήριο μίλησαν εκτός των άλλων και ο Τρικαλινός δικηγόρος Δήμος Θανάσουλας, όπως επίσης και ο Προηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Μετεώρου Αρ­χιμ. Αθανάσιος Α­να­στα­σί­ου.