Σε…πρώτη ζήτηση παραμένει ο νομός Τρικάλων για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου, καθώς φέρεται αποφασισμένος το αμέσως επόμενο διάστημα, να επανδρώσει σημαντικές κυβερνητικές θέσεις με νέα στελέχη, στελέχη που έχουν δοκιμαστεί στον κοινωνικό και πολιτικό τους βίο και θεωρείται πως έχουν να προσφέρουν πολλά στο κυβερνητικό έργο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN.gr, οδεύουν προς άμεση αξιοποίηση σε τέτοιες θέσεις ως στελέχη υπουργείων, 1-2 Τρικαλινοί που ανήκουν στη νέα γενιά των στελεχών του κόμματος και είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο στελεχών της ΝΔ.
Επίσης επίκειται εν ευθέτω χρόνω και η αξιοποίηση και άλλου γνωστού Τρικαλινού στελέχους, με αρκετές διασυνδέσεις στην Αθήνα και το εσωτερικό του κόμματος, σε σημαντική κυβερνητική θέση.
Αναμένουμε με αγωνία τα νεότερα, καθώς ο νομός μας μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στο τερέν της εξουσίας…