Δυναμική συμμετοχή στην απεργία των Τρικάλων από το ΠΑΜΕ

Μπορεί να μην θύμιζε η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στα Τρίκαλα κάτι από περασμένες συγκεντρώσεις, που σαφώς είχαν περισσότερο κόσμο, ωστόσο θα λέγαμε πως κράτησε δυνάμεις και η συμμετοχή των μελών του στην 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης κρίνεται ικανοποιητική.

Οι φορείς και τα σωματεία του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν στις 10.30 π.μ. στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική ομιλία στους συγκεντρωμένους, με σημαίες , πανό και συνθήματα ενάντια στην μνημονιακή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια σχηματίστηκε από τους συγκεντρωμένους πεζή πορεία, η οποία αφού διέσχισε τον πεζόδρομο της Ασκληπιού και άλλους κεντρικούς δρόμους, κατέληξε στο Εργατικό Κέντρο Τρικάλων, όπου λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της εκεί εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε εκ νέου ομιλία από το ΠΑΜΕ, με τον Πρόεδρο του συνδικάτου γάλακτος-τροφίμων και ποτών Γιώργο Λατίφη, να εξαπολύει κατηγορίες εναντίον των διοικήσεων της ΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ του ΕΚΤ, που με τις μεθοδεύσεις τους και τις κομματικές καθοδηγήσεις τους το οδήγησαν στο σημερινό τραγικό αδιέξοδο, να είναι απέναντι από τους εργάτες και σύμμαχος των αφεντικών.