«Βούλιαξε» από κόσμο το πνευματικό κέντρο στην ομιλία του Οικονόμου. Το ΠΑΣΟΚ έρχεται!

Μια μεγάλη συγκέντρωση, γεμάτη παλμό και αισιοδοξία για τη νέα πολιτική προοπτική που διανοίγει η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στο προσκήνιο πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων Γιώργος Οικονόμου σήμερα το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Τρικκαίων.

Ενώπιον ενός κατάμεστου ακροατηρίου, ο κ. Οικονόμου παρουσίασε τις πολιτικές προτεραιότητες του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής για τον τόπο, αλλά και τις προτεραιότητες πάνω στις οποίες θα εργαστεί ο ίδιος την επόμενη μέρα των εθνικών εκλογών.

Συγκλονιστική ήταν η παρουσία του κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Γ. Οικονόμου που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρικκαίων.

Πρόκειται για μια από τις μαζικότερες συμμετοχές κόσμου σε συγκέντρωση υποψηφίου που καταγράφηκε στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, με εκατοντάδες πολίτες να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του υποψηφίου βουλευτή.

Οι πολίτες των Τρικάλων έδωσαν δυναμικό παρών, εξέφρασαν με θέρμη την υποστήριξή τους στον Οικονόμου και το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ και την πίστη τους στην επιτυχή έκβαση της εκλογικής μάχης.

Μην έχουμε καμία αμφιβολία: το βασικό γεγονός που άλλαξε τα πολιτικά δεδομένα στη χώρα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο είναι η τοποθέτηση ξανά του ΠΑΣΟΚ στο κέντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος. Ένα Κίνημα που άντεξε, αν και σήκωσε αμαρτίες δεκαετιών. Επιβίωσε, εκεί που οποιοδήποτε άλλο κόμμα θα είχε σβήσει οριστικά. Ανακάμπτει, καθώς είναι το μοναδικό από τα τρία πρώτα κόμματα που ανεβάζει τα ποσοστά του σε σχέση με το 2019.

Κατάφερε το πιο ισχυρό χτύπημα στην κυβέρνηση, κινούμενο θεσμικά στην υπόθεση των υποκλοπών, αν και δεν είναι αξιωματική αντιπολίτευση.

Όσες επιθέσεις κι αν δεχτούμε, όσες προσβολές κι αν μας απευθύνει ο απερχόμενος τοξικός δικομματισμός. Με ισχυρό, διψήφιο ποσοστό από την πρώτη Κυριακή, «δεν θα έχουμε ούτε Τσίπρα, ούτε Μητσοτάκη. Θα έχουμε ΠΑΣΟΚ και δημοκρατική παράταξη». Αυτά είναι τα λόγια του Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη. Αυτός είναι ο στόχος μας. Αυτό έχει ανάγκη η Ελλάδα.

Εμείς, ζητάμε ισχυρή εντολή για δώσουμε διέξοδο προόδου και ελπίδας στο αδιέξοδο της ακρότητας στην οποία έχουν οδηγήσει την χώρα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Εκλεισε την ομιλία του για την απουσία του πατέρα του από την συγκέντρωση