Δυναμική η….νέα είσοδος της Γεωργίας Καλλιτσουνάκη στη Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με τις καλύτερες προδιαγραφές και προϋποθέσεις, κατέρχεται για πρώτη φορά υποψήφια στη Περιφέρεια Θεσσαλίας με το συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού «Συμμαχία υπέρ των πολιτών», η Τρικαλινή εκπαιδευτικός Γεωργία Καλλιτσουνάκη.

Αυτή της η απόφαση να ασχοληθεί για πρώτη φορά επίσημα με τα κοινά δεν ήρθε βέβαια ως «μάννα εξ ουρανού», καθώς όλα τα προηγούμενα χρόνια η κ. Καλλιτσουνάκη είχε αναπτύξει έντονη κοινωνική, πολιτιστική και επαγγελματική δράση.

Ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός διέκρινε στο πρόσωπο της μια γυναίκα κοινωνική, δραστήρια, με όρεξη να αφιερώσει τον χρόνο της και να προσφέρει στο νομό Τρικάλων και τους ανθρώπους του.

Όραμα της να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο τουριστικά ο νομός, καθώς έχει μεγάλες δυνατότητες και αμέτρητες φυσικές ομορφιές, όπως και η επένδυση σε υποδομές που αφορούν ευαίσθητούς τομείς όπως είναι η υγεία, η παιδεία κλπ.

Η νέα είσοδος της Γεωργίας Καλλιτσουνάκη στα κοινά συνοδεύεται από έξοχες περγαμηνές και φυσικά τον λόγο έχουν οι πολίτες του νομού, να της δώσουν την μεγάλη ευκαιρία να τις αποδείξει και στο κομμάτι της αυτοδιοίκησης!