Δυναμική έκφραση της νέας γενιάς η παρουσία της Μαρίας Κιοσσέ στον συνδυασμό Παπαστεργίου

 Η παρουσία της νεαρής Τρικαλινής επιχειρηματία και ενεργού πολίτη Μαρίας Κιοσσέ στον συνδυασμό του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου «Επανεκκίνηση τώρα Vol. 2», σηματοδοτεί εν πολλοίς την αγωνία και την πρόθεση πολλών νέων ανθρώπων να βγούνε μπροστά, να εκφράσουν ελευθέρα την γνώμη τους και να γίνουν συνδιαμορφωτές της νέας εποχής για τα Τρίκαλα και όλο τον Δήμο.

Η Μαρία Κιοσσέ το τόλμησε και βγήκε μπροστά, αποδεχόμενη την τιμητική πρόταση του Δημήτρη Παπαστεργίου να ασχοληθεί για πρώτη φορά με τα κοινά, αποτελώντας έτσι ίσως την φωνή δεκάδων νέων που ζητούν ότι κάτι πρέπει να αλλάξει ακόμα προς το καλύτερο σ’ αυτή την πόλη.

Η νεαρή Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Τρίκαλα, είναι  Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε. και τα τελευταία έξι χρόνια δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο κέντρο των Τρικάλων διατηρώντας κατάστημα με ξύλινα οικολογικά παιχνίδια. Επιθυμείνα δει την πόλη μας να εξελίσσεται και ως ενεργός πολίτης θέλει να συμβάλλει και να συμμετέχει στην προσπάθεια που κάνει ο δήμος  τα τελευταία χρόνια σε πολλά επίπεδα.

Έχει όραμα για την πόλη, έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση για προσφορά….Αυτά από μόνα τους σίγουρα λένε αρκετά!