Δυναμικά συνεχίζει την προεκλογική παρέμβαση το ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα

Η προεκλογική παρέμβαση του ΚΚΕ(μ-λ) συνεχίζει αμείωτη και αυτή την εβδομάδα. Με καθημερινές επισκέψεις σε χώρους εργασίας και υπηρεσίες των Τρικάλων οι υποψήφιοι βουλευτές αλλά και μέλη του κόμματος μοιράζουν καθημερινά την προκήρυξη και έρχονται σε επαφή με εργαζόμενους. Παράλληλα δίνονται συνεντεύξεις σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της πόλης προσπαθώντας και με αυτό τον τρόπο να φτάσει το μήνυμα της οργάνωσης, της αντίστασης και των αγώνων σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, ενώ το εκλογικό περίπτερο λειτουργεί καθημερινά στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε την επίθεση της κεφαλαιοκρατίας που μας βάζει στον εργασιακό μεσαίωνα και χρησιμοποιεί κάθε όπλο της: τα κόμματά της, το κράτος και τους μηχανισμούς, τις συνδικαλιστικές ηγεσίες, τα ΜΜΕ κτλ. Μπροστά μας έχουμε πολεμικούς κινδύνους από την σύγκρουση των ιμπεριαλιστών στην περιοχή για το ξαναμοίρασμα του κόσμου και της λείας. Η αστική τάξη της χώρας, κάτω από τις εντολές των ΗΠΑ, δεν διστάζει να σέρνει το λαό σε άδικες αντιπαραθέσεις με τους γειτονικούς λαούς και στον εθνικισμό.
Απέναντι στην εκμετάλλευση και την βαρβαρότητα απάντηση είναι η δημιουργία εστιών αντίστασης. Οι μαζικοί αγώνες διεκδίκησης. Η ενότητα του εργαζόμενου λαού. Η ανασυγκρότηση ενός μαχητικού εργατικού κινήματος που θα είναι κορμός της πάλης όλου του λαού και της νεολαίας.
Αυτό το μήνυμα μεταφέρουν οι υποψήφιοι, τα μέλη και τα στελέχη του ΚΚΕ(μ-λ) στα Τρίκαλα και σε όλη την Ελλάδα, αυτό θα συνεχίσουν να παλεύουν και την επόμενη μέρα των εκλογών στο κίνημα.