Δρομολογούνται εξελίξεις στο σύλλογο των Δημοτικών υπαλλήλων Τρικάλων

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, προχώρησαν αργά σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο Τρικάλων, τα μέλη της νέας διοίκησης του συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων νομού Τρικάλων, ύστερα από την έκπτωση από το αξίωμα του, του μέχρι πρότινος Προέδρου Βασίλη Κλούφη.

Την θέση του Προέδρου του συλλόγου έχει αναλάβει εδώ και λίγους μήνες ο Γιώργος Παπαπολυζόπουλος, ενώ μέλη είναι οι Σωτήρης Χελιδώνης, Βαγγέλης Κωστίκας, Στέλλα Παρασκευά, Κώστας Φράγκος, Θανάσης Τζιατζιάς και Γιαννούλα Κοντογιάννη.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου συζητήθηκαν μεταξύ των μελών, μερικές φορές και σε έντονο ύφος, διάφορα ζητήματα που έχουν να κάνουν με οικονομικές ατασθαλίες και συγκεκριμένα το ταμειακό έλλειμα, το ύψος του οποίου παραμένει ακόμα απροσδιόριστο, που παρουσιάστηκε στο ταμείο του συλλόγου το προηγούμενο διάστημα.

Υπεβλήθησαν κάποιες  προτάσεις από διάφορες πλευρές και στο τέλος συμφωνήθηκε την ερχόμενη Δευτέρα, η 3μελής εξελεγκτική επιτροπή, αποτελούμενη από τους κ.κ. Ευθυμίου, Κόγια και Μαραγκό,  να παραδώσει στα μέλη του Δ.Σ. το πόρισμα για το ταμειακό έλλειμα και την εξακρίβωση του ακριβούς ποσού, στη συνέχεια να συνταχθεί εξώδικο για την σταδιακή επιστροφή των χρημάτων στο ταμείο και τέλος εντός της ερχόμενης εβδομάδας, να προχωρήσει ο σύλλογος σε Γενική Συνέλευση, προκειμένου να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι για τις νέες εξελίξεις και να διευθετηθούν όλα τα θέματα που προέκυψαν.