
Το Περιφερειακό Τμήμα Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοσή του, ανταποκρίθηκε κι εφέτος στις ανάγκες άπορων συμπολιτών μας και διένειμε, για τις άγιες ημέρες του Πάσχα, επιταγές σούπερ μάρκετ καθώς και δέματα τροφίμων, σε 80 οικογένειες που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, προσφέροντάς τους μια μικρή ανακούφιση, τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε.
Επίσης, την Μεγάλη Παρασκευή, ένστολοι εθελοντές θα συμμετέχουν στην περιφορά του Επιταφίου στο Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου.
Τέλος, την Παρασκευή 25 Απριλίου και ώρα 11π.μ. στα γραφεία του Τμήματος, η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος θα ανταλλάξει ευχές με εθελοντές και φίλους του Ε.Ε.Σ.
.
