Δράσεις του Επιμελητηρίου για την ανάδειξη του Τρικαλινού λουκάνικου

Το Τρικαλινό λουκάνικο είναι από εκείνα τα προϊόντα που ανέκαθεν ήταν συνδεδεμένα με την γαστρονομία του τόπου μας, αποτελώντας εδώ και χρόνια σήμα-κατατεθέν των Τρικάλων.

Πάνω σ΄αυτή την φιλοσοφία κινείται αυτό το διάστημα η διοίκηση του Επιμελητηρίου Τρικάλων, η οποία προσπαθεί μέσω νέων και καινοτόμων δράσεων, να προχωρήσει στην ακόμη ανάδειξη του Τρικαλινού λουκάνικου.

Την δράση «τρέχουν» ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Γιαγιάκος και το μέλος της διοίκησης και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Τρικάλων Θοδωρής Ευθυμίου, οι οποίοι με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Τρικαλινού λουκάνικου (Το άριστης ποιότητας κρέας, το πράσο και τη φρέσκια ρίγανη από την περιοχή του Κόζιακα), καθιστούν το άριστο αυτό διατροφικό προϊόν, ένα προϊόν ΠΟΠ με πιστοποίηση ISO ως το περίφημο Τρικαλινό λουκάνικο ΠΟΠ, το όνομα του οποίου θα είναι γνωστό και αναζητήσιμο σε όλη την παγκόσμια διατροφική αγορά.