Δράσεις σύνδεσης της αγοράς με τον Μύλο των Ξωτικών

Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων απέστειλε επιστολή προς τους συναδέλφους σχετικά με τις δράσεις του Συλλόγου σύνδεσης της τοπικής αγοράς με τον Μύλο των Ξωτικών.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Ο “Μύλος των Ξωτικών” έχει αλλάξει τα δεδομένα στην πόλη μας. Κατάφερε να κάνει τα Τρίκαλα “προορισμό” για όλες τις εποχές του χρόνου και να τα καταστήσει “πρωτεύουσα των Χριστουγέννων” προσελκύοντας το ενδιαφέρον ταξιδιωτών από όλη την Ελλάδα.

Και για τη φετινή περίοδο οι ενδείξεις (κρατήσεις σε Ξενοδοχεία και οργανωμένες εκδρομές) μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι επισκέπτες στα “Χριστουγεννιάτικα Τρίκαλα” θα είναι πολλοί και πιθανόν τα ρεκόρ επισκεψιμότητας των προηγούμενων ετών να καταρριφθούν.

Γι΄ αυτό το λόγο ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων πραγματοποιεί με τον Δήμο Τρικκαίων και την e-trikala κοινές δράσεις σύνδεσης της τοπικής αγοράς με τον “Μύλο των Ξωτικών”.

Έτσι έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα παρακάτω.

1η Δράση: Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων σας παρέχει δωρεάν κουπόνια που θα μπορείτε να τα προσφέρετε στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Τα κουπόνια θα αντιστοιχούν σε αναμνηστικά δώρα που θα παραλαμβάνουν από τη γραμματεία του Μύλου.

2η Δράση: Οι επιχειρήσεις μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν τα εισιτήρια των παιγνιδιών του “Μύλου των Ξωτικών” σε προνομιακή τιμή. Σκοπός και αυτής της δράσης είναι να παρέχονται ως δώρο στους πελάτες σας με τις αγορές τους από την επιχείρησή σας. Το ύψος των αγορών που θα προσφέρετε τα κουπόνια και τα εισιτήρια θα το ορίσετε εσείς.

Είναι πεποίθησή μας πως η τοπική αγορά μπορεί να διεκδικήσει και να ωφεληθεί ακόμη περισσότερο ειδικά  κατά αυτή τη περίοδο των Χριστουγέννων. Με δεδομένο πως και το 2018 ήταν ακόμα μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, σας καλούμε να στηρίξετε και αυτή τη δράση προκειμένου να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία που παρουσιάζεται.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να καλείτε την γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου στο 2431076334.