Δούκας – Ηλιάδης «συσπείρωσαν» την κεντροαριστερά των Τρικάλων

Εξόχως σημαντική για την κεντροαριστερά των Τρικάλων ήταν η παρουσία του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, σε εκδήλωση της παράταξης Ηλιάδη, το Σάββατο.

 

Ο κ. Δούκας, πρόσωπο που τυγχάνει υψηλής αποδοχής στην ευρύτερη κεντροαριστερά, φαίνεται πως συσπείρωσε τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, καθώς για πρώτη φορά έπειτα από καιρού μέλη των δύο πολιτικών χώρων γέμισαν ασφυκτικά αίθουσα.

Ωστόσο, ακούστηκαν… ψίθυροι για την απουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, από την εκδήλωση αν και στην πρόσκληση αναφέρονταν πως θα κάνει τοποθέτηση. 

 

 

 

Στην εκδήλωση τοποθετήσεις πραγματοποίησαν ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και ο Επίκουρος Καθηγητής Ε.Μ.Π. Βαγγέλης Μαρινάκης

 

 

Παραβρέθηκαν η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Μαρίνα Κοντοτόλη, η βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ Ευαγγελία Λιακούλη, ο πρώην βουλευτής και υπουργός Γιάννης  Ραγκούσης η αντιπεριφρειαρχής Τρικάλων Χρύσα Ντιντή, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Όλγα Μαρκογιαννάκη, οι πρώην βουλευτές Σ. ΜερεντίτηΧρήστος ΜαγκούφηςΣάκης Παπαδόπουλος και Γ. Οικονόμου, καθώς επίσης και πλήθος αυτοδιοικητικών.