Δωρεάν μαθήματα για την χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη

2014-11-12 15.54.21

Συνεχίζονται τα δωρεάν μαθήματα οδικής συμπεριφοράς για μαθητές δημοτικού και γυμνασίου στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Κάθε Σάββατο στις 11:30′ το ποδηλατικό τμήμα του ΚΡΟΝΟΥ «ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ cycling club» σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την σχολή οδηγών «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ Ο.Ε.» προσφέρει δωρεάν μαθήματα σε όλα τα παιδιά δημοτικού και γυμνασίου που επιθυμούν να μάθουν περισσότερα για την ποδηλασία και την χρήση του ποδηλάτου μέσα στην πόλη.

Σκοπός αυτού του πρωτοποριακού εγχειρήματος για την πόλη μας είναι αφενός μεν να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τα σήματα του κώδικα οδικής κυκλοφορίας και αφετέρου να μάθουν να προφυλάσσουν τον εαυτό τους όταν κινούνται μέσα στην πόλη με το ποδήλατο τους.

Τα δωρεάν μαθήματα θα γίνονται κάθε Σάββατο στις 11:30΄στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Τρικκαίων (δίπλα από το γήπεδο ποδοσφαίρου Μπάρας) και για το κάθε τμήμα παιδιών που θα δημιουργείτε ανάλογα την ηλικία τους θα διαρκεί περίπου μισή ώρα.

Η χρήση του ποδηλατικού κράνους κρίνετε απαραίτητη. Για τα παιδιά που δεν έχουν θα υπάρχει μέριμνα από τον ΚΡΟΝΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ δίνοντας τους ένα δανεικό για να παρακολουθούν τα μαθήματα τα οποία θα γίνονται σύμφωνα με τους κανόνες ασφαλείας από την ελληνική και παγκόσμια ομοσπονδία ποδηλασίας.

Για όσους θέλουν να ασχοληθούν ενεργά με την ποδηλασία ως άθλημα αλλά και να μάθουν περισσότερα για τον χειρισμό του ποδηλάτου εντός και εκτός πόλης, οι εγγραφές στην ακαδημία ποδηλασίας ΚΡΟΝΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ cycling club άρχισαν και οι προπονήσεις θα γίνονται κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή στις 3:30′ με αφετηρία από την κεντρική πλατεία Τρικάλων.
Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνα: 6986010785 Ζιντζόβας Ηλίας (υπεύθυνος τμημάτων) και 6989154306 Ταμανάκιας Μιχάλης (καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής ποδηλασίας)
Facebook: Κρόνος Τρικάλων cycling club www.facebook.com/pages/Kρόνος-Τρικάλων-Cycling-Club/575248745886182
Email: [email protected]

.