Δοκιμές με…ατμοσίδερο στα καταστήματα ρούχων των Τρικάλων

Όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού, λαμβάνονται σε όλα τα εμπορικά καταστήματα των Τρικάλων και ειδικότερα σ’ αυτά που πουλάνε έτοιμα ενδύματα, που είναι ένα ευαίσθητο προϊόν για την δημόσια υγεία.

Όπως τόνισε στο trikalaIN.gr o πρώην Πρόεδρος του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων Τρικάλων και πρώην μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων Αθανάσιος Αγγέλης, ο οποίος εργάζεται σε γνωστό κατάστημα ενδυμάτων, οτιδήποτε ρούχο στα καταστήματα έρχεται σε επαφή με τον πελάτη αλλά στο τέλος δεν πουλιέται ξαναγυρνώντας στο ράφι (πουκάμισο, μπλούζα, φούστα, παντελόνι), περνάει προηγουμένως από αυστηρή απολύμανση και περιποίηση με την χρήση ενός ειδικού ηλεκτρικού ατμοσίδερου, το οποίο καθαρίζει πλήρως το κάθε ρούχο.

Σχετικά με την κίνηση στα καταστήματα, ο κ. Αγγέλης τόνισε πως την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων, η κίνηση στην αγορά και ειδικά στα προϊόντα ένδυσης και υπόδησης ήταν πολύ μεγάλη, ενώ χθες και σήμερα ήταν αρκετά ηπιότερη.