Δοκιμάστε τις μοναδικές χοιρινές μπριζόλες της ΧΟΙΡΟΦΑΡΜ για ένα εκλεκτό νόστιμο γεύμα

Χοιρινές μπριζόλες το κυριακάτικό φαγητό που οι Έλληνες λατρεύουν! Πόσα είδη όμως χοιρινής μπριζόλας υπάρχουν;

𝜧𝜫𝜬𝜤𝜡𝜪𝜦𝜠𝜮 𝜦𝜜𝜤𝜧𝜪𝜰:

Είναι πολύ μαλακές λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε λίπος που φτάνει από 20% έως 40%, ανάλογα με το σιτηρέσιο του ζώου. Γίνονται εξαιρετικά νόστιμες κομμένες σε κύβους ως τηγανιά ή με διάφορα χόρτα μαγειρεμένες στην κατσαρόλα, διότι παραμένουν τρυφερές

 

𝜮𝜫𝜜𝜦𝜪𝜧𝜫𝜬𝜤𝜡𝜪𝜦𝜠𝜮𝜪𝜤𝜟𝜤𝜲𝜬𝜴𝜧𝜠𝜮:

Θεωρούνται ιδανικές για τηγάνι και ψήσιμο στην σχάρα, είναι μέτρια λιπαρές, με λίπος από 10% έως 30%.

 

𝜧𝜫𝜬𝜤𝜡𝜪𝜦𝜠𝜮𝜥𝜪𝜨𝜯𝜬𝜜:

Έχουν ελάχιστο έως καθόλου ενδομυϊκό λίπος (λιγότερο από 10%), γι’ αυτό γίνονται πολύ καλές στον φούρνο ή στην κατσαρόλα με αρκετή σάλτσα ή μαρινάδα, ώστε να ενυδατωθούν.

 

𝜫𝜜𝜨𝜮𝜠𝜯𝜪𝜧𝜫𝜬𝜤𝜡𝜪𝜦𝜠𝜮:

Εδώ μιλάμε για μπριζόλες από την κοιλιά του χοιρινού, άρα με αρκετό λίπος, όποτε φυσικά είναι σίγουρα πολύ νόστιμες. Προσοχή αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μαλακές. Για αυτό ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σας τις κόψει λεπτές, ώστε να ψηθούν εύκολα και γρήγορα.

 

Χοιροφάρμ ΕΠΕ Φάρμα Μαράβα Κούτσικου

Φιλύρα, Τρίκαλα

2431051200