«ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ»

mixalakis

Για το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στο ορεινό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και που έχει να κάνει με τις καταπτώσεις βράχων, ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο οποίος ζήτησε την άμεση αποκατάσταση των ζημιών.

Την Τρίτη 12-04-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Καλομοίρας, Ματονερίου και Αμπελοχωρίου προκειμένου να δει από κοντά το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στο ορεινό οδικό δίκτυο.

Από τις έντονες βροχοπτώσεις έχουν σημειωθεί καταπτώσεις με αποτέλεσμα να έχει κοπεί ο δρόμος σε τρία σημεία. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο σοβαρό αν σκεφτεί κανείς ότι ο δρόμος Αμπελοχωρίου – Παναγία συνδέεται και με την Εγνατία Οδό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων συναντήθηκε με τους προέδρους των Δημοτικών Διαμερισμάτων Καλομοίρας, Ματονερίου και Αμπελοχωρίου κ.κ. Παπαδημητρίου, Ρούστα και Παπακώστα και παρουσία του Προϊσταμένου των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων κ. Ηλιάδη, δόθηκε εντολή να ξεκινήσει από αύριο κιόλας η αποκατάσταση της βατότητας του οδικού δικτύου.