Δημοσκοπήσεις συνέχεια…

-Μην περιμένετε κάτι συγκλονιστικό κάθε μέρα από τις δημοσκοπήσεις, αλλά να, ό,τι έχω το γράφω. Λοιπόν, παρελήφθη το Σάββατο η πιο φρέσκια έρευνα του Μ.Μ η οποία δείχνει ως τελική εκτίμηση ψήφου έως σήμερα τη ΝΔ πολύ κοντά στο 33%, τον ΣΥΡΙΖΑ εξίσου κοντά στο 16%, το ΠΑΣΟΚ σκάρτο 12%, τον Βελόπουλο στο 9,5%, να μην ξεχάσω ότι από τα μικρά Δεξιά κόμματα αρχίζουν και βλέπουν για μέσα και τη Λατινοπούλου.

Θεέ μου, τι χάρμα Βουλή είναι αυτή, και Βελό και Νατσιό και Λατινό και Ζωίτσα… Σε αυτά τα νούμερα (όχι τα πολιτικά…) σημειώστε ότι η εκτίμηση του Γκρίνμπεργκ είναι ότι η ΝΔ μπορεί να πάρει ακόμα και μια με δυο μονάδες με την καμπάνια που θα τρέξει, έχει μια αμφιβολία ότι οι «Κασσελάκηδες» θα πάνε να ψηφίσουν και δεν θα επικρατήσει η λογική «αδελφέ, ωραία μέρα έχει (Ιούνιος) πάμε για μπανάκι, πού να τρέχουμε τώρα;», μιας και η επιστολική ψήφος για την ώρα δεν πετάει, αλλά δεν πάει και άσχημα.

Εχουν γραφτεί να ψηφίσουν 150.000 πολίτες (μέσω επιστολής) εκ των οποίων οι 105.000 ζουν εδώ και οι 45.000 εκτός χώρας, έχουμε ακόμα μια εβδομάδα να δούμε πόσοι ακόμα θα γραφτούν.

newmoney.gr