Πολύς θόρυβος σηκώθηκε το τελευταίο 24ωρο γύρω από το θέμα της περιβόητης επιστολής στο Δήμο Τρικκαίων και πως αυτή διέρρευσε και βρέθηκα κάτω από την πόρτα του γραφείου του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργου Ηλιάδη.
Αρκετοί οι εμπλεκόμενοι, θεσμικοί και ανώτεροι υπάλληλοι και κανείς για την ώρα δεν ξέρει ποιος μπορεί να είναι το… «βαθύ λαρύγγι», που διέρρευσε το περιεχόμενο της επιστολής.
Ο Δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς αντιμετωπίζει το όλο θέμα με ψυχραιμία, υπομονή και στωικότητα, αν και σίγουρα είναι ενοχλημένος από τις εξελίξεις και θα είναι αυτός που με τις αποφάσεις του θα καθορίσει το μέλλον κάποιων στενών του συνεργατών.
Το μόνο βέβαιο είναι πως στον επικείμενο ανασχηματισμό του ερχόμενου Ιουνίου, οι Γιώργος Ζιώγας και Γιώργος Καταβούτας θα αντικατασταθούν από την θέση του Προέδρου της «Αστικής Ανάπτυξης» και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων αντίστοιχα.
Σε κάθε περίπτωση ο Σακκάς έχει και το μαχαίρι και το πεπόνι, οπότε περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις του…
