Δήμος Μετεώρων: Προσοχή σε επιτήδειους…

Ιδιαίτερη προσοχή σε επιτήδειους που προσπαθούν να εξαπατήσουν ηλικιωμένους και άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες

Ο Δήμος Μετεώρωνπαρακαλεί τους ηλικιωμένους και τα άτομα που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες και που εξυπηρετούνται, σ’ αυτή την έκτακτη περίοδο, από το προσωπικό των Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης του Δήμου – Βοήθεια στο Σπίτι, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ώστε να μην πέσουν θύματα εξαπάτησης από επιτήδειους, που χρησιμοποιώντας διάφορες δικαιολογίες και εκμεταλλευόμενοι δύσκολες συνθήκες, προσπαθούν να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Οι εργαζόμενοι του Δήμου προσέρχονται πάντα στις οικίες των πολιτών κατόπιν συνεννοήσεως μαζί τους,για την κάλυψη των αναγκών τους, φορώντας ειδικό καρτελάκι που αναγράφει τα στοιχεία τους και τα στοιχεία του Δήμου Μετεώρων.

Υπενθυμίζεται στους Δημότες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και αδυνατούν ή δεν τους επιτρέπεται να μετακινηθούν, ότι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2432078661 στις ώρες 8:00 με 15:00, ώστε να καταγράφεται το αίτημά τους και να επιλύονται καθημερινά ζητήματά τους, όπως προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό κ.ά.

Ο Δήμος ενημερώνει, τέλος, ότι το τηλεφωνικό κέντρο των Υπηρεσιών Κοινωνικής Φροντίδας και Αλληλεγγύης, θα λειτουργεί και αύριο, 25η Μαρτίου, τις ίδιες ώρες, με προσωπικό ασφαλείας.