Δημήτρης Παρθένης… ο κ. Παπαδόπουλος μου φέρθηκε απαράδεκτα

Το θέμα της δικής μου μετακίνησης δεν φταίει η παρούσα κυβέρνηση. Προφανώς και φταίνε άλλοι άνθρωποι είπε στη Λέσχη 97,6 ο Δημήτρης Παρθένης, πρώην διοικητής Νοσοκομείου Τρικάλων.. για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σάκη Παπαδόπουλου δήλωσε με απορία τόσο μπάκακα πια;

«Όταν ένας άνθρωπος έχει δώσει την ψυχή του για να βελτιωθούν τα υγειονομικά στον τόπο του  και συναντά συμπεριφορές, όπου από ίδιαν βέλη εμποδίζεται να είναι μαζί με την οικογένεια του, αυτό είναι προκαλεί ένα μεγάλο συναισθηματικό στρες, και από προχθές πια έχω και 4 στέντσ από τον κ. Πλατογιάννη.

Το πρόβλημα φυσικά με την καρδιά μου προ υπήρχε αλλά τους τελευταίους μήνες υπήρξε έντονη συναισθηματική φόρτιση σε μένα. Ουσιαστικά εμποδίστηκε η μετακίνηση μου  να έρθω δηλαδή από νοσοκομείο των Αθηνών στα Τρίκαλα, όταν ήταν υπουργός υγείας ο κ. Ξανθός και ο βουλευτής ο Σάκης Παπαδόπουλος. Έριχναν τότε… βέλη, ελπίζω να σταματήσουν να το κάνουν  γιατί κάποιοι οι συνέχισαν να εκτοξεύουν βέλη και μετά.

Ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα ο Τσίπρας στα Τρίκαλα και κάποιοι έπιαναν ορισμένους φίλους μου ρωτώντας τους «τι θα κάνει ο Παρθένης», και είναι οι ίδιοι που μου πετούσαν  τα βέλη. Ο συγκεκριμένος δηλαδή , ( ο Σάκης Παπαδόπουλος) ο οποίος έχει ξεπεράσει κάθε όριο, έπιανε φίλους και ρωτούσε τι θα κάνω, κι αν θα έρθω. Τόσο μπάκακα πια;  Κάποια πράγματα τα βρήκα μπροστά μου. Οι άνθρωποι τελικά είναι περίεργα όντα, είναι αυτό που  λέει όλος ο λαός «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος αχάριστου».

Εγώ στα 3 χρόνια διοικητής είμαι πάρα πολύ περήφανος για τα πράγματα που έκανα στο Νοσοκομείο κι έχω επίσης πολύ ήσυχη την συνείδησή μου, γιατί η επιλογή μου ως διοικητής στο Γ.Ν.Τ όχι απλά επιβεβαιώθηκε αλλά αποδείχθηκε σε επίπεδο υπουργικό και ως μια καλύτερη πανελλαδικά και από τους δυο μεγάλους πολιτικούς χώρους. Κάποιοι μπορεί να με στήριξαν ως επιλογή, ok, αλλά εισέπραξαν πέραν του δέοντος  για μια απλή τέτοια στήριξη. Κατά καιρούς ο Σάκης απεφάνθη ότι δεν χρειάζεται στο ΓΝΤ αγγειοχειρουργός , όπως και σκοπίμως είχε γραφτεί προ ολίγον μηνών πως με πήρε από το χέρι και με πήγε στον Υφυπουργό κ. Σκρέκα να ζητήσουμε την μετακίνηση μου. Και του είχε πει τότε «μην ασχοληθείς και μην απαντήσεις σε τέτοιες φαιδρότητες» αλλά αντιθέτως  εκείνος όλο αυτό το καλλιέργησε κι έφθασε δημοσίως μετά να λέει «εδώ δικαίως ο Ξανθός δεν του έκανε τη μετακίνηση, θα του την κάνει ο Σκρέκας».

Με αντιστρατεύθηκε και δημοσίως για να βρεθώ πια με την οικογένεια μου, στα Τρίκαλα. Είναι γεγονός πως αυτή η κατάσταση με στρεσάρισε αρκετά, όπως με πείραξε και ανθρώπινα που δεν είμαι αυτούς τους μήνες κοντά στην οικογένεια μου. Εγώ είμαι επαγγελματίας γιατρός, αγγειοχειρουργός και δεν χρειάζεται να έχει κανείς πολιτικό… άγχος  για το τι θα κάνω.  Για το γεγονός ότι δεν έχει περατωθεί το θέμα της δικής μου μετακίνησης δεν φταίει η παρούσα κυβέρνηση. Προφανώς και φταίνε άλλοι άνθρωποι, που έχουν να κάνουν με την προηγούμενη κατάσταση. Δεν νομίζω πως η ΝΔ έχει θέμα μαζί μου. Η ΝΔ στο μεγαλύτερο της κομμάτι, έχει γνώμη εικόνα για μένα, κι εγώ δεν έχω και τίποτα μαζί της να χωρίσω. Στη δική μου την περίπτωση ο κ. Παπαδόπουλος φέρθηκε απαράδεκτα.»