Δημήτρης Παρθένης : Δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

Αν κάποιος ισχυριστεί ότι ο Δήμος Τρικκαίων ως ιδέα, δεν είναι μέσα στο μυαλό του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη, μάλλον κάνει μεγάλο λάθος.

Όμως σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaIN, αυτή την περίοδο ο Διοικητής του Νοσοκομείου είναι προσηλωμένους στους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από την αναβάθμιση και ανάπτυξη του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης μας. Τώρα αν λίγο αργότερα, ευνοήσουν οι συνθήκες και δημιουργηθεί η κατάλληλη περιρρέουσα πολιτική ατμόσφαιρα- εκτιμούμε- δεν θα διστάσει να πει το ναι…

Σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης τόνισε σε ερώτηση της δημοσιογράφου εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος.

«Εχω πρόβλημα εκλογιμότητας δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε για δήμαρχος ούτε για σύμβουλος δεν έχω το δικαίωμα με βάση τον νέο νόμο»

Και συνέχισε επισημαίνοντας, συμμετέχω στην κίνηση του «Μένουμε Τρίκαλα» με ενδιαφέρει ο νομός «Κι επειδή δεν μας αρκεί, απλώς, να … «Μένουμε Τρίκαλα», αλλά, διεκδικούμε ενεργό ρόλο στις τοπικές εξελίξεις. Αισιοδοξούμε γιατί ξέρουμε ότι για τον κατήφορο φταίχτες είμαστε κι εμείς, και με τις εκλογικές επιλογές μας, άρα στο χέρι μας είναι και η αντιστροφή της πορείας.
Τα Τρίκαλα έχουν το μέγεθος, την ποιότητα και τους ανθρώπους για να γίνει πρότυπος δήμος και νομός.