Δημήτρης Παπαστεργίου: ο καθένας έχει τη δική του αισθητική

Τη δήλωση που έκανε το πρωί της Τρίτης στη Λέσχη 97,6 ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Κων/νος Κρεμμύδας ότι για λόγους αισθητικής δεν θα πήγαινε σε εκπομπές σαν το ‘Πάμε Πακέτο’ σχολίασε σήμερα το πρωί στη Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου:

« Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το αν θα τον καλούσανε πρώτα,  αν θέλουμε να συζητάμε επί πραγματικών ζητημάτων. Η αισθητική του καθενός νομίζω ότι φαίνεται, έχει ο καθένας τη δική του. Από κει και πέρα, το να καθίσεις και να δεις τι κερδίζει και τι χάνει η περιοχή σου από μια τέτοια εμφάνιση είναι αυτό που μετράει, και θεωρώ πως η περιοχή μας κέρδισε. Δεν πήγα να παρουσιάσω τον Δημήτρη Παπαστεργίου στην εκπομπή, πήγα να παρουσιάσω την κοινωνία των Τρικάλων την οποία αξίζει να γνωρίσεις, μια κοινωνία ανοιχτή και προοδευτική.

Το ότι κάποιοι ενοχλούνται και σχολιάζουν περί προσωπικής μου προβολής, είναι κάτι που είναι αναπόφευκτο εκτός άμα πούμε ότι η πόλη δεν έχει Δήμαρχο ή ότι ο Δήμαρχος της δεν έχει όνομα. Ποιον πειράζει και γιατί δεν μπορώ να καταλάβω, όταν δεν κοστίζει τίποτα και δεν χρεώνω το Δήμο ούτε καν για τα πετρέλαια τα οποία τα πληρώνω μόνος μου. Μπορώ να αποδείξω ότι τα τελευταία χρόνια αυτή η προβολή είχε θετικότατο πρόσημο με πολλούς τρόπους, ας μου αποδείξει κάποιος το αντίθετο. Όπως, π.χ., και το άλλο Σάββατο θα υπάρχει παρουσία μου στο Φόρουμ των Δελφών, σε μια πολύ σημαντική συνάντηση, σε πάνελ με τους Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Γερουλάνο,  Γιώργο Καμίνη. Όσο για τους πολιτικούς μου αντιπάλους, αν τους…καλέσουν μπορούν να έρθουν κι αυτοί.

Προς το τέλος του μήνα θα δώσουμε και άλλα ονόματα που θα συμμετέχουν στο συνδυασμό, περιμένουμε να δούμε και κάποιες τροποποιήσεις από το Υπουργείο για τον αριθμό των υποψηφίων. Προφανώς και θέλουμε να έχουμε περισσότερα άτομα στο συνδυασμό μας, το να αυξήσουμε τον αριθμό των συμμετεχόντων και να δώσουμε και μια άλλη νότα στο ψηφοδέλτιο είναι επιβεβλημένο.»